Зареждане

Томпсън анализира Адесаня-Перейра: Израел има повече умения

Томпсън анализира Адесаня-Перейра: Израел има повече умения
Публикувано на: Ноември 9, 2022 в 08:27 ч
В главното събитие на UFC 281 ще гледаме страйкър срещу страйкър и "Wonderboy" го чака с интерес.

Известен като едни от най-добрите каратисти в ММА, Стивън Томпсън насочва вниманието си към страхотната битка този уикенд - Израел Адесаня ще защитава титлата си в средната категория на UFC срещу бившия си опонент от кикбокса Алекс Перейра този уикенд в Madison Square Garden.

Двамата са се срещали и преди, като Перейра печели и двата пъти. Бразилецът победи Адесаня със съдийско решение през 2016 г., преди да го нокаутира в реванша през 2017 г. Години по-късно те се срещат не на кикбокс ринга, а в октагона на UFC.

Въпреки че Перейра е със статистика 2-0 в техните битки, „Wonderboy“ смята, че Адесаня трябва да получи повече признание за предишните си двбубои срещу своя съперник.

„Мисля, че това ще бъде много вълнуваща битка“, каза Томпсън. „Никой не е успял да доминира над "Stylebender". Той беше много опасен в тази дивизия, като победи всички в топ 10, според мен. Алекс Перейра е със статистика 3-0 в UFC и вече има шанс за титлата, което има смисъл, защото той е последният, който е побеждавал Адесаня.

Вярвам, че първата им битка беше за Адесаня. Мисля, че той спечели тази битка. Мисля, че той надигра Перейра във втората битка, той побеждаваше. Израел спечели тази първа битка. Но те я дадоха на Перейра... Втория път, когато се биха, имах чувството, че Израел печелеше битката, докато не беше нокаутиран.”

Топмпсън вярва, че третият път ще бъде в полза на Адесаня, тъй като двубоят в MMA трябва да е съвсем различен филм.

„Те имат битки в кикбокса, но в ММА чувствам, че "Stylebender" има повече в арсенала си и може да смесва нещата тук и там, за да му помогне с точна игра да надиграе Перейра. Единственото нещо, за което "Stylebender" трябва да внимава е лявото кроше на Перейра. Той има силно ляво кроше. Той нокаутира много момчета с него.

Мисля, че Израел има повече умения в арсенала си, за да победи Алекс Перейра.“

Ще видим дали „Wonderboy“ е прав, когато двамата страйкъри се срещнат в октагона на UFC 281 този уикенд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес