Зареждане

TJ Dillashaw вярва, че ще стане най-добрият на всички времена след UFC 227

TJ Dillashaw вярва, че ще стане най-добрият на всички времена след UFC 227
Публикувано на: Юли 17, 2018 в 10:18 ч
TJ Dillashaw сподели очакването си, че ще бъде считан за най-добрият на всички времена в категория петел, ако отбележи победа срещу Cody Garbrandt на UFC 227.

Въпреки загубата си от Dominick Cruz през 2016-та, TJ продължава да се развива с всяка изминала среща в Октагона.

Без значние дали играе срещу Cruz, John Lineker или Raphael Assuncao, Dillashaw продължава да задобрява във всяко едно отношение.

Треньорът му Duane Ludwig със сигурност играе ключова роля във възхода на боеца, който обаче е в интересни взаимоотношения с предишния си отбор, Team Alpha Male.

Сега му предстои реванш срещу бившия шампион и представител на Alpha Male, Cody Garbrandt на UFC 227. TJ, който вече има една победа срещу Cody, вярва, че отбележи ли още една, ще бъде считан за най-добрият в категорията.

"Ще ме постави на върха. Знам, че съм най-добрият в категорията. Имам загуба от Dominick Cruz и това промени всичко - мислех, че печеля тази среща. Това промемни всичко, но все пак вярвам, че съм най-добрият в категория петел."

"Ще продължа да пиша история. После ще се прехвърля към следващото предизвикателство и пак ще бъда най-добрият."

"Изпълненията ми говорят сами за себе си. Трябва да видим дали Dominick Cruz въобще може да се бие. За момента обаче единствено трябва да мисля как да нокаутирам Cody след три седмици."

Cody вярва, че срещата ще се развие по по-различен от предния път начин, но Dillashaw има други планове след победата.

"Не бих възразил, ако срещата е по-различна. Ще изляза и ще го довърша. Няма брадичка, няма техника - ще докажа на всички, че дори не принадлежи в топ 10."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес