Зареждане

TJ Dillashaw: Henry Cejudo е мой враг за цял живот

TJ Dillashaw: Henry Cejudo е мой враг за цял живот
Публикувано на: Септември 26, 2019 в 04:00 ч
Бившият шампион в категория петел на UFC TJ Dillashaw все още не може да преживее загубата, която допусна от Henry Cejudo. Двамата се биха в началото на годината в Ню Йорк и Cejudo победи с нокаут за 32 секунди, с което защити титлата си и спаси категория муха. Няколко месеца след битката стана ясно, че Dillashaw се провалил на допинг тест и от USADA го наказаха с две години, които изтичат в началото на 2021 година.

Dillashaw е с рекорд 16-4 в ММА и загубата от Cejudo му прекъсна серия от 4 поредни победи. Dillashaw си призна, че е използвал забранени вещества, за да му помогнат със свалянето на килограми. Сега той ще отсъства още дълго време от октагона, а загубата от Cejudo го изгаря отвътре. Ето какво още сподели той в подкаста на Chael Sonnen:


Определено имам известна враждебност към себе си, към спорта и всичко останало. Имам врагове, които ще си останат такива до живот. Cejudo е сред тях и не е враг, защото говори глупости, а заради начина, по който се държи. Искам втора битка с него, не защото той ме е обидил или нещо такова. 

Тази загуба е нещо, което ме изгаря отвътре и искам да го победя и да си върна титлата. Искам да се върна там, където бях и да загърбя всичко останало. Мисля, че ще бъде глупаво от страна на Cejudo да не се бие с Joseph Benavidez. Това е последната му загуба и трябва да се бият. 

Мисля, че Benavidez е голяма заплаха за него. Това е най-смислената битка за него и трябва да се случи. Битката беше равностойна, но Joseph направи малко повече. Това е битка, която трябва да се случи и той няма да се нарича  ‘Triple C’, ако загуби 1 от титлите си. Трябва да се върне в категория муха, за да се бие с Benavidez.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес