Зареждане

Тито Ортиз: Искам Серони да победи, защото Макгрегър не уважава възрастните

Тито Ортиз: Искам Серони да победи, защото Макгрегър не уважава възрастните
Публикувано на: Декември 7, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Тито Ортиз ще подкрепи Доналд Серони в предстоящата му битка с Конър Макгрегър. Двамата ще се бият на 18-ти януари във Вегас, а срещата им ще бъде в полусредна категория и главна за UFC 246. Ирландеца няма победа в ММА вече 3 години и в своята последна битка загуби от Хабиб Нурмагомедов.

Конър не спря да се дъни в личния си живот и често се забъркваше в скандали, които завършваха с дела и глоби. Макгрегър загуби подкрепата на доста от своите фенове, след като през април удари възрастен човек в кръчма и беше заплашен от затвор, но се измъкна с глоба от 1000 евро.

Това е причината Ортиз да иска Серони да победи и да изгрее в този сблъсък. Тито вярва, че кармата ще стигне Макгрегър и иска да види Доналд с вдигнати ръце в тяхната среща:


В тази битка искам Серони да победи, само защото Макгрегър удари възрастния човек в кръчмата. Това не беше уважително. Това момче се размина с глоба от $ 1000. Това са глупости. Кармата е кучка и ще си го върне на всеки в края на краищата. Харесвам Макгрегър и мисля, че е страхотен. 

Просто не мисля, че това беше нещо, което трябва да причиняваш на друг човек. Винаги трябва да уважаваш възрастните и това винаги е правилното нещо, което да правиш. Обичам Серони и той е корав боец. Харесвам го и го обичам и мисля, че е време той да е изгрее. 

Мисля, че той има големи шансове да победи Макгрегър. Надявам се, че ще ни представят една добра битка, в която Серони ще излезе с вдигнати ръце. Искам да видя добро представяне от Макгрегър. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес