Зареждане

Тил към Ветори: Знам, че си корав, тренираш и си грозен

Тил към Ветори: Знам, че си корав, тренираш и си грозен
Публикувано на: Март 12, 2021 в 00:00 ч
Дарън Тил няма търпение да влезе в клетката с Марвин Ветори. Двамата ще оглавят UFC Fight Night 188, което е планирано за 10-ти април. Битката им ще бъде в средна категория, а локацията все още не е обявена. Вариантите са Лас Вегас или Абу Даби.

Тил реши да отвърне на Ветори и сподели, че няма да го обижда, защото битките му се продават и без траштолк. Дарън идва след загуба от Уитакър и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.

Той ще трябва да спечели тази среща, ако иска да продължи да се бие за UFC. Ветори е набрал скорост и идва със серия от 4 поредни победи. Тил даде интервю за ESPN преди срещата и сподели следното:

Ветори, знам, че си корав и тренираш здраво. Знам, че си грозен. Знам всички тези неща. Просто млъкни. Успокой се. Двамата ще се бием на 10-ти април и тогава ще ме биеш колкото искаш, приятельо. 

Maрвин е корав и има голяма италианска глава. Няма да говоря глупости, защото битката се продава. Моите битки се продават и заради това съм главна среща за вечерта.

Мисля, че ще направим добра битка с Адесаня. Хубаво е да те предизвика шампиона. По принцип претендента предизвиква шампиона. Сега обаче той предизвика мен и вероятно правя нещата правилно. 

Кой ще победи в боя между Ветори и Тил ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес