Зареждане

Thiago Santos: С удоволствие ще пребия Israel Adesanya

Thiago Santos: С удоволствие ще пребия Israel Adesanya
Публикувано на: Юни 26, 2019 в 23:00 ч
Претендентът за титлата в полутежка категория Thiago Santos ще има шанс да стане шампион, но трябва да победи Jon Jones на UFC 239, което ще се проведе във Вегас през юли. "Maretta" е непобеден откакто дебютира в полутежка категория и се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут, които му носят бонуси. Преди да се качи в полутежка категория Thiago се състезаваше в средна категория, където успя да запише 11 победи и 5 загуби. Той е имал няколко спречквания в миналото с временният шампион Israel Adesanya и е готов да се върне в средната, за да го пребие:


 С удоволствие ще пребия Adesanya. Не мисля, че той е добро момче. С удоволствие ще се бия с него. Няколко пъти сме се срещали и не знам какво да кажа. Не мога да го обясня, но усещам енергията на хората. Няма какво да говоря за него. Не знам дали е добър или лош, но знам, че не си пасваме. Мога да кажа, че като боец е талантлив и надарен. В това няма спор. 

Аз обаче не вярвам, че той може да се справи срещу мен. Той не може да се справи с боец, който удря здраво и не му играе по свирката. Може да видите, че неговата битка с  Anderson Silva не беше голяма работа. В момента не мога да мисля за него. Трябва да мисля за Jones. Мисля, че ще мога обединя поясите в двете категории, ако първо се справя с Jones. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес