Зареждане

Тежка битка между Пуджановски и Матерла в KSW 70

Тежка битка между Пуджановски и Матерла в KSW 70
Публикувано на: Април 13, 2022 в 00:00 ч
Двубой в тежката категория между 5-кратния световен носител на титлата "Най-силен мъж на света" Мариуш Пуджаноски и бившият шампион в средната категория Михал Матерла ще бъде основната битка на ММА състезанието KSW 70, което ще се проведе на 28-ми май.

Полската организация обяви вчера битката. KSW 70 ще се проведе в Лодз, Полша и ще може да се гледа и по pay-per-view в техния сайт.

Пуджановски и Матерла са двама от най-популярните атлети в историята на KSW и са помогнали с изграждането на популярността на спорта в родината им.


45-годишният Пуджановски е в серия от 4 поредни победи, приключвайки всички свои опоненти с нокаут. За последно той нокаутира Серин Усман Диа за 18 секунди в KSW 64 през октомври. Пуджановски е с обща статистика 16-7 в ММА, която включва победи над имена като Ролс Грейси, Оли Томпсън, Шон Макоркъл, Джей Силва и Боб Сап.

38-годишният Материла спечели 4 от последните си 5 битки, като за последно победи с ТКО Джейсън Ракдлиф в KSW 66 на 15-ти януари. В кариерата си той се състезава предимно в средната категория, където взе и титлата на полската организация с победа в KSW 19, като след това я защити 4 пъти. В резюмето си има победи над имена като Кендал Гроув, Родни Уолъс, Томаш Друал, Пауло Тиаго и Русимар Палхарес.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес