Зареждане

Тайрън Уудли: Надявах се, че ще победя

Тайрън Уудли: Надявах се, че ще победя
Публикувано на: Юни 1, 2020 в 14:09 ч
Бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли отново изглеждаше трагично в клетката. 38-годишния ветеран сподели октагона с Гилбърт Бърнс миналия уикенд във Вегас и беше тотално прегазен. Уудли няколко пъти падна в нокдаун и едвам оцеля от побоя, който Бърнс му хвърли. За негово съжаление Тайрън навлезе в серия от 2 поредни загуби за първи път в кариерата си.

Това обаче не е толкова лошо, колкото беше самото му представяне. "The Chosen One" нямаше никаква идея в играта и просто поемаше това, което Бърнс му даваше. В крайна сметка Уудли оцеля, за да стигнат до решение, което беше повече от категорично в полза на бразилеца. В изявление след битката бившия шампион сподели, че надеждата му е била жива до края, че имал шанс за победа:


Надявах се, че ще спечеля битката. Знам, че първия рунд започне зле. Не знам как това копеле ми вкара този лакът. Знам, че ме ритна в крака и след това нищо не беше наред. Вие, копеленца го видяхте, но както и да е. Ритна ме в крака и нищо не беше наред след този удар. Не успях да вляза в ритъм. Чувствам се спокоен, което е странно за човек, чийто задник са сритали. Не знам защо се чувствам така спокойно.

Бърнс си свърши работата и не беше като в битката с Усман, в която не чувствах, че съм в клетката. Сега бях в клетката, отговарях и чувах всичко. Просто не успях да го удрям. Нямам извинения. Тренирах здраво и бях в добра форма. Мисля, че направих всичко правилно. 

Той се справи добре и се държа на дистанция от моите удари. Така и не загубих надежда, че може да спечеля срещата. За съжаление не победих. Ще държа главата си гордо изправена и ще се завърна, защото съм шампион. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес