Зареждане

Тайрън Уудли иска още 2 битки тази година

Тайрън Уудли иска още 2 битки тази година
Публикувано на: Юни 30, 2020 в 16:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли (19-5-1 MMA, 9-4-1 UFC) е готов за още 2 битки през 2020 година. 38-годишния ветеран за първи път в кариерата си се намира в серия от 2 поредни загуби. Той е с рекорд 19-5-1 в ММА и в последните си две битки наистина се представя много зле. През март миналата година Тайрън беше тотално доминиран от Камару Усман и се раздели с титлата си.

Тази година той чакаше битка с Леон Едуардс, но тя пропадна и UFC му уредиха бой с Гилбърт Бърнс. Миналия месец Бърнс изнесе лекция на Уудли и го победи с решение. Така "Chosen One" се върна сериозно назад и някои хора започнаха да говорят за негово оттегляне от ММА. Той обаче няма да го направи и ще се готви за още две битки:


Искам да се бия още 2 пъти тази година. Сега сме юни и мисля, че в близко бъдеще мога да се бия. Така ще имам на разположение ноември или декември за още 1 бой. Искам да разиграя още няколко битки. Вълнувам се за това. Готов съм да се върна в клетката. 

Точно сега не мога да се сетя за опонент. Не си в позиция да предизвикваш, след като идваш със загуби. Трябва да седнеш, да си скромен и да се готвиш усилено, за да запишеш победа. Не си в позиция да предизвикваш или поне аз така мисля. Някои хора правят такива неща, но аз няма да го направя. Хората са различни. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес