Зареждане

Тайрън Уудли иска още 2 битки тази година

Тайрън Уудли иска още 2 битки тази година
Публикувано на: Юни 30, 2020 в 16:00 ч
Бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли (19-5-1 MMA, 9-4-1 UFC) е готов за още 2 битки през 2020 година. 38-годишния ветеран за първи път в кариерата си се намира в серия от 2 поредни загуби. Той е с рекорд 19-5-1 в ММА и в последните си две битки наистина се представя много зле. През март миналата година Тайрън беше тотално доминиран от Камару Усман и се раздели с титлата си.

Тази година той чакаше битка с Леон Едуардс, но тя пропадна и UFC му уредиха бой с Гилбърт Бърнс. Миналия месец Бърнс изнесе лекция на Уудли и го победи с решение. Така "Chosen One" се върна сериозно назад и някои хора започнаха да говорят за негово оттегляне от ММА. Той обаче няма да го направи и ще се готви за още две битки:


Искам да се бия още 2 пъти тази година. Сега сме юни и мисля, че в близко бъдеще мога да се бия. Така ще имам на разположение ноември или декември за още 1 бой. Искам да разиграя още няколко битки. Вълнувам се за това. Готов съм да се върна в клетката. 

Точно сега не мога да се сетя за опонент. Не си в позиция да предизвикваш, след като идваш със загуби. Трябва да седнеш, да си скромен и да се готвиш усилено, за да запишеш победа. Не си в позиция да предизвикваш или поне аз така мисля. Някои хора правят такива неща, но аз няма да го направя. Хората са различни. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес