Зареждане

Тайрън Удли изхарчил всичките си пари с разточителен живот

Тайрън Удли изхарчил всичките си пари с разточителен живот
Публикувано на: Януари 29, 2020 в 00:11 ч
Бившият шампион в полусредната категория на UFC, Тайрън Удли признава че е изхарчил маса пари, докато живеел юнашката като носител на титлата.

Удли беше шампион между юли 2016-та и март 2019-та. В интервю за Ариел Хелуани, бойният атлет признава че е водил разточителен живот, докато е бил шампион, като това включвало купуването на седем автомобила и две къщи.

"Изхарчих много пари, човече. Много. Много пари. Бижута, VIP и какви ли не неща... всичко това идва с шампионския начин на живот. Ако идваш от там, откъдето аз идвам, никога не си си мечтал, че ще изкараш толкова пари. Никога не си си мислил, че ще бъдеш в такова положение. Работих усилено и не стигнах до там по случайност, но никой не ме научи на правилно управление на финансите ми," признав Удли.

"Учили са ме на 1+1=2. Това е математика. Това не са финанси. Това не е богатство, това не е инвестиране, не е спестяване. При мен беше изкарване на пари и тяхното изхарчване. Когато растях чековете на майка ми се изчерпваха още преди да дойдат. Тя подбираше кои битови сметки ще може да си позволим да платим този месец и кои не. Като дете не осъзнавах, че това не е нормално. Мислих, че всички правят това.

Затова какво се случи като започнах да изкарвам пари? Купих си седем автомобила и две шибани къщи и пътувах много. И никой не съм оставял да си плаща сметката като сме ходили на ресторант. А ходихме по 10-15 човека. Винаги ходих във VIP клубове - всяка седмица. Представях си, че ще изкарвам толкова пари дълго време. Но тогава много бързо дойде март месец и 'Пуф!' нещата станаха различни. Това е урок, който научих."

Удли не е от тези спортисти, които са изхарчили парите си до последната стотинка разбира се, но определено си е научил урока.

Хубаво е, че бившият шампион споделя тези свои перипетии, които да послужат като предупреждение на настоящите шампиони, а и не само...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес