Зареждане

Стрикланд: Иън Гари е жалкар, който носи фамилията на жена си

Стрикланд: Иън Гари е жалкар, който носи фамилията на жена си
Публикувано на: Август 25, 2023 в 16:00 ч
Общността на смесените бойни изкуства стана свидетел на нова драма, след като Шон Стрикланд критикува Иън Гари.

Гари, приветстван като „Следващият Конър Макгрегър“, се превърна в обект на критика от Стрикланд, предизвиквайки различни реакции в света на ММА. Шон се позиционира като арбитър на твърдостта и мъжествеността.

Последната му цел е Гари, обещаващ талант от Ирландия, който не спира да впечатлява. Откровените думи на Стрикланд развълнуваха ММА общността. Стрикланд осъди Гари в подкаст.

По директен начин той нарече Гари „бета мъж“, цитирайки решението му да приеме фамилията на съпругата си. Точните думи на Стрикланд бяха:

„Не харесвам ирландеца, защото той е шибан бета мъж. Не е ли взел фамилията на жена си ? Да, той взе фамилното име на момичето си.", каза Стрикланд.

Фамилното име на Гари беше променено на „Мачадо“, което е фамилното име на съпругата му Лейла. Тази промяна беше направена, за да се съгласуват имената на семейството, тъй като Лейла и нейният син от предишен брак също имат „Мачадо“ в имената си. 

Меган Оливи обясни промяната на името, заявявайки, че тя има за цел да създаде споделено фамилно име между всички членове. Трябва ли един мъж да носи фамилията на жена си ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес