Зареждане

Стипе Миочич: Спрете да ревете! Не аз задържам категорията

Стипе Миочич: Спрете да ревете! Не аз задържам категорията
Публикувано на: Юли 8, 2024 в 16:00 ч
Много фенове биха предпочели да го видят пенсиониран, а бойците негодуват, че задържа дивизията. Стипе Миочич обаче има отговор за всички недоволни. Стипе е смятан за най-добрия състезател в тежка категория на MMA за всички времена, чийто блясък донякъде е изчезнал с възрастта.

Горе-долу това беше потвърдено през март преди три години от Франсис Нгану, който нокаутира американеца. Много неща се промениха през тези три години. Франсис напусна UFC и овакантеният шампионски пояс отиде при Джон "Bones" Джоунс.

Джоунс и Миочич трябваше да се бият в края на 2023 година, но контузия за Джоунс провали плановете. Така той не е бранил титлата вече близо 1 година и половина. Феновете обвиняват Миочич за задържането на категорията, но Стипе е на друго мнение.

„Разбирам разочарованието ви. Самият аз съм минавал през подобни ситуации много пъти, но така стоят нещата в тази игра. Не съм аз този, който задържа категорията, както казват някои тук. UFC реши, че ще се бия с Джоунс и аз приех опцията. Нито повече, нито по-малко. Не съм аз този, който задържа категорията. 

Правете каквото искате, но спрете да плачете. През последните две години тренирам здраво. Няма да повлияя на нараняването на Джоунс. Също така няма да засегна факта, че UFC запази титлата при него. 

Ще засегна само моята част от подготовката. Ще се уверя, че е най-доброто, което може да бъде, когато Джоунс и аз най-накрая се бием.,” каза Миочич. 

Ще успее ли Миочич да се справи с Джоунс ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес