Зареждане

Стърлинг: Нинджата Забит ме нокаутира на тренировка

Стърлинг: Нинджата Забит ме нокаутира на тренировка
Публикувано на: Юни 5, 2020 в 12:17 ч
Един от топ бойците в категория петел на UFC разкри, че е бил нокаутиран от Забит Магомедшарипов по време на тренировка. Алжамейн Стърлинг си нямал понятие кой е Магомедшарипов през 2017 година, когато опасният дагестанец се присъедини към UFC и започна да впечатлява. "Funk Master" се съгласил на спаринг и платил висока цена. Ето какво сподели Стърлинг за тренировката със Забит:


Имах един тежък нокаут по време на тренировка от Забит Магомедшарипов. Това беше през 2017 година след моята загуба от Рафаел Асунсао. Човече, тогава не познавах Забит. Не знаех колко е едър. Марк Хенри ми каза, че той е с тегло 77 килограма, а аз бях 74 килограма и се съгласих. 

Не знаех кой е той, но Забит е нинджа. Той започна с тези ритници и ме изрита в главата. Не видях този ритник, който ми вкара във врата. Не бях напълно в безсъзнание, но определено бях прецакан. Има го на видео и е доста гадно. Надявам се, че Марк ще го запази в архивите. 

Този уикенд Стърлинг ще има шанс да си изкара шанс за титлата в категорията, но първо трябва да победи Кори Сандхаген на UFC 250.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес