Зареждане

Скот Кокър: Здравето е по-важно от ММА събитията

Скот Кокър: Здравето е по-важно от ММА събитията
Публикувано на: Април 2, 2020 в 16:33 ч
Преди няколко дни от Bellator обявиха, че отменят всички свои събития, които трябваше да се случат през май месец. Скот Кокър, който е президент на организацията сподели, че за него най-важно е здравето на неговите подчинени и не иска да рискува със събития по време на пандемия на коронавирус.

Кокър признава, че това ще доведе до загуби, но вярва, че с течение на времето ще успеят да ги върнат. Скот сподели, че няма да си го прости, ако някой се разболее заради него. Ето какво още каза той в интервю:


Изглежда, че вирусът започна да засяга част от нашия персонал. Имам предвид това, че имахме среща, на която казах: „Вижте, ако на вас ви е неприятно, момчета - можете да се приберете. Някои от служителите ни искаха да се приберат и да се върнат при семействата си и това започна да се отразява на екипа. Не знаехме какво ще се случи и хората започнаха да се притесняват за прибирането си у дома. 

Имаме международни бойци. Започна да става неудобна ситуация навсякъде и решихме да спрем. Чувствам се отговорен за това. Да, има приходи, които трябва да генерираме. Това е бизнес. Има печалба / загуба в края на годината. За мен това са приходи, които ще можем да извлечем в даден момент. Чувствам се добре като казвам това. 

Ако някой се разболее, зарази се и се случи нещо, то аз нямаше да мога да си го простя, защото съм позволил да се случи. Числата са числа, но това е бизнес за хора. Бизнесът е за хората. Това е нещо, в което винаги съм вярвал. Ето така ръководя компаниите през всички години. Това е първи път, в който отменям събитие и мисля, че взехме правилното решение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес