Зареждане

Bellator отмениха събитията си през май

Bellator отмениха събитията си през май
Публикувано на: Март 31, 2020 в 15:42 ч
Bellator обявиха, че отменят три от предстоящите си събития през май, включително картата, която трябваше да бъде оглавена от двойният шампион Раян Бейдър. Повечето организации в бойците спортове по света отложиха предстоящите си събития заради епидемията от коронавирус и Bellator няма да намалят тенденцията. Докато президентът на UFC, Дейна Уайт прави всичко по силите си, за да направи UFC 249 за три седмици, въпреки риска, президентът на Bellator, Скот Кокър го играе на сигурно и отлага три от събитията си. Трите събития на Bellator, които бяха отменени са:

  • Bellator 242, което трябваше да се проведе на 9-ти май в Сан Хосе, Калфорния. Картата трябваше да бъде оглавена от Раян Бейдър, който да брани титлата в полутежка категория срещу Вадим Немков, а подглавното събитие бе предвидено да бъде Дъглас Лима срещу Гегард Мусаси за вакантнат титла в средна категория.
  • Bellator European Series London, което беше гласено за 16 май в Лондон, Англия. Главната битка трябваше да бъде в категория петел между Джеймс Галахър и Кал Еленор
  • Bellator 243, което беше планирано за 29 май в Калифорния, като главната битка трябваше да бъде в категория петел при жените между Лиз Кармуш и Манди Бом.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес