Зареждане

Сирил Ган иска реванш с Франсис Нгану

Сирил Ган иска реванш с Франсис Нгану
Публикувано на: Януари 24, 2022 в 04:00 ч
Бившия временен шампион на UFC в тежка категория Сирил Ган не е доволен от загубата миналия уикенд. "Bon Gamin" влезе като фаворит в битката с Франсис Нгану, която беше главна за UFC 270 в Калифорния. В първите два рунда Ган имаше предимство и направи повече от Нгану.

В следващите рундове обаче Франсис реши да залага на събаряния и граплинг. "The Predator" изненада своя опонент и го доминираше на земята. За първи път в своята кариера Ган трябваше да полза играта си на земя, която има доста слаби места.

Много анализатори бяха на мнение, че преди 5-тия рунд Ган и Нгану си бяха разменили по 2 рунда. Сирил направи грешка в последния рунд и вместо да играе в стойка с изтощения Нгану, той реши да пренася битката на земята.

Така срещата им стигна до съдийското решение и Ган загуби. Това беше първа загуба в неговата кариера и със сигурност ще му тежи. В интервю за медиите след събитието Ган сподели:

Не искам Франсис Нгаун да си тръгва така от UFC. Искам моя реванш. Искам да направим втора битка. Искам този реванш. Наистина бях съсредоточен върху мисията си

Всички истории около тази битка бяха само истории и това не беше тежест за мен. Просто бях фокусиран върху целта си. Ако имаме реванш ще бъда съсредоточен. Аз ще подобря своите слабости. 

Такава е реалността. Това много ме наранява, но това е истината и се надявам утре да се подобря. Ще направя повече, за да бъда по-добра версия на себе си. 

В края на битката вече знаех, че ще загубя. Наистина съм интелигентен. Наистина съм наясно с нещата и знаех, че Нгану спечели тази битка. 

Ще видим ли в близките години реванш ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес