Зареждане

Sijara Eubanks предизвика Mackenzie Dern

Sijara Eubanks предизвика Mackenzie Dern
Публикувано на: Ноември 16, 2018 в 08:25 ч
След като не можа да се бие за титлата и отбеляза победа на UFC 230, Sijara Eubanks вече си е набелязала нов противник. Финалистката от TUF 26 предизвика джиуджицу сензацията Mackenzie Dern на двубой.



"Намерих това старо съкровище... Ей, Mackennzie, какво ще кажеш отново да се срещнем? Да видим кой владее по-добре джиуджицуто в свободните боеве."

Eubanks (4-2) последно отбеляза победа със съдийско решение срещу Roxanne Modafferi на UFC 230, като тя вече успя да я надвие и миналата година в The Ultimate Fighter. Преди това Sarj спечели дебютната си среща с Lauren Murphy на UFC Fight Night 131 през юни.

33-годишната състезателна отнесе бая критики през изминалата година, задето на два пъти не можа да си влезе в категорията. Първият път беше влязла дори в болница, преди да трябва да се бие с Nicco Montano на TUF 27, като тогава двете трябваше да се съревновават за титлата в категория муха. По-рано този месец тя отново не успя да се вмести в килограмите за срещата си с Modafferi на UFC 230.

Mackennzie Dern (7-0) също е имала проблеми с килограмите, както на местно ниво, така и в UFC. В последната си среща тя надви Amanda Cooper със събмишън в първия рунд, въпреки че беше близо 13 килограма над лимита за категория сламка. 25-годишната състезателка през кариерата си се бие главно именно в тази категория, въпреки, че има и срещи при други правила, като например тази с Katherine Roy, когато пак не успя да се вмести в границите. Тя също се състезава и в категория муха, срещу Mandy Polk на LFA 24.

Калифорнийката за момента остава непобеждавана, като събмитва 4 от 7-те си опонентки. За момента не се знае дали Dern планира да се качи в категория муха за следващата си битка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес