Зареждане

Шон Стрикланд: Жените не трябва да работят и да гласуват

Шон Стрикланд: Жените не трябва да работят и да гласуват
Публикувано на: Юни 30, 2023 в 09:19 ч
Американският ММА боец в средна категория на UFC Шон Стрикланд заяви, че жените трябва да бъдат отстранени от работното място.

Стрикланд е известен със своите крилати фрази и често говори пълни безсмислици. 32-годишният Стрикланд се завръща в клетката този уикенд. Той ще се бие в главната битка на галавечерта на UFC в Лас Вегас. Негов съперник е Абусупиян Магомедов.

В началото на годината Шон победи Насурдин Имавов и сега ще търси 2-ра поредна победа. По време на интервю преди битката Стрикланд реши да говори за жените. Със сигурност много жени няма да останат доволни от неговото изказване.

"Трябва да се върнем към премахването на жените от работното място. Помислете каква беше Америка, преди на жените да бъде разрешено да гласуват. Те се опитаха да забранят алкохола. 

Аз дори не пия, но не се опитвам да забраня алкохола. Позволиха на жените да излязат на работа и сега ние изкарваме по-малко пари. Трябва да върнем жените в кухнята, само мъжете трябва да работят. 

Затова мисля, че като колективна мъжка сила трябва да изберем някой, който да върне жените в кухнята. Имаме нужда от един работещ мъж в семейството.", заяви Стрикланд пред медиите.

Прав ли е Стрикланд ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес