Зареждане

Шон О'Мали е най-тестван от USADA през 2019 година

Шон О'Мали е най-тестван от USADA през 2019 година
Публикувано на: Декември 29, 2019 в 13:10 ч
25-годишната изгряваща звезда на UFC в категория петел Шон О'Мали е най-тестван от USADA през 2019 година. От USADA са го посетили, за да го тестват цели 26 пъти тази година. Миналата година младия боец се провали на допинг тест и даде положителна проба за остарин. Това доведе до 6 месеца наказание от атлетическата комисия на Невада.

През юни тази година Шон отново даде положителна проба за остарин, което доведе до втора поредна пропаднала среща с негово участие. Атлетическата комисия отново го наказа, а от USADA решиха да не предприемат действия. Така боеца в категория петел ще изпрати една година, в която не направи нито една среща, но въпреки това беше тестван цели 26 пъти.

Той се завръща на UFC 247 през февруари, за да се бие с Хосе Куинонес в Тексас. През 2019 година Чанс Ренкаунтри и Хосе Алдо са тествани по 17 пъти от USADA. Пауло Коста, Келвин Гастелъм, Клаудия Гаделя, Омари Ахмедов и Доналд Серони са тествани по 14 пъти. Камару Усман, Тиаго Сантос, Джон Джоунс, Израел Адесаня и Франсис Нгану са тествани по 13 пъти през 2019 година.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес