Зареждане

Шефът на ONE: Шампионът ни в тежка категория е страхливец!

Шефът на ONE: Шампионът ни в тежка категория е страхливец!
Публикувано на: Декември 1, 2022 в 16:00 ч
Шампионът в тежка категория на ONE Championship Арян Булар се движи по тънък лед със своето продължително отсъствие от клетката.

Булар подписа нова сделка за много битки с ONE по-рано тази година. Той обаче не е много активен и в момента не се работи по завръщането му. За последно Булар се би за титлата в тежка категория с Брандън Вера. Това се случи през август 2021 година. Арян спечели с нокаут, но все още не е бранил титлата. 

36-годишният канадец с индийски произход трябваше да се бие през септември. Булар щеше да обедини титлите с Анатолий Малихин, който е временен шампион. Арян обаче се оттегли заради контузия и така развитието в категорията е на пауза.

Чатри Ситйодтонг, който e основател на ONE вярва, че Булар се страхува. Този страх може да му коства титлата в категорията.

„Ще бъда уважителен. Мисля, че той е уплашен и използва цялото време, което е възможно. 

Но евентуалното или той ще се бие, или ние ще му вземем титлата. В такова положение сме в момента. Екипът ми е много разочарован, защото той не спира да си намира оправдания и не иска да се бие.

Ако Булар не се бие скоро, той ще бъде лишен от титлата. Това ще бъде първият път в историята на ONE да отненем титлата от шампион.“, каза Ситйодтонг за Бхулар.

Булар подписа с ONE през 2019 г. след кратък престой в UFC. Той е с рекорд 11-1 в ММА и е в серия от 4 поредни победи.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес