Зареждане

Шарабутдин Магомедов: Руснаците сме направени от лед

Шарабутдин Магомедов: Руснаците сме направени от лед
Публикувано на: Юни 28, 2024 в 16:00 ч
Едноокият Шарабутдин "Bullet" Магомедов коментира предизвикателството от талантливия борец Бо Никал.

Той също така спомена няколко имена на потенциални съперници, включително и Конър Макгрегър. Миналия уикенд на UFC on ABC 6 в Саудитска Арабия, непобеденият Шара Магомедов нокаутира Антонио Троколи в третия рунд и спечели бонус от 50 000 долара за "Изпълнение на вечерта".

В отговор на представянето на Шара, друг непобеден боец, Бо Никал, написа, че е готов за дагестанеца. Магомедов не разчита на борба в битките си, но не се страхува от борци. Той е категоричен, че има добра борба и винаги ще дава максимума от себе си:

"Бо Никал е интересна битка, интересен съперник. Той има добри качества. Борба с мен ? Няма проблем. Аз съм от Дагестан, знаеш, брат, от Русия. Руснаците са направени от лед. Няма проблем. Борба, събаряне – няма проблем. Опасни наранявания, лакът, коляно ? Ние се бием въпреки всичко.

Ако говорим за известни имена, говорим за Кевин Холанд, говорим за Ник Диас и говорим за Конър Макгрегър. Но когато става дума за редовни бойци, то аз искам Игор Потиерия, Седрик Дюма и Мишел Перейра.", каза Магомедов.

Кой трябва да е следващ за Магомедов ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес