Зареждане

Сейнт Пиер: UFC не искат да избягам в титлата в лека категория

Сейнт Пиер: UFC не искат да избягам в титлата в лека категория
Публикувано на: Август 28, 2020 в 07:56 ч
Легендарният Джордж Сейнт Пиер е във върхова форма и готов за бой с Хабиб Нурмагомедов. 39-годишния канадец е бивш шампион в полусредна и средна категория. Той се оттегли в началото на миналата година, след като организацията му отказа бой с непобедения дагестанец. Сега обаче отново се говори за битка между тях и "Rush" е готов за това предизвикателство.

Сейнт Пиер е в серия от 13 поредни победи. В своята последна битка Джордж се завърна след 4-годишно отсъствие и победи Майкъл Биспинг, за да спечели титлата в средна категория през 2017 година. За съжаление Сейнт Пиер оваканти титлата няколко дни, след като я спечели, защото имаше здравословни проблеми. Той вярва, че UFC не искат той да направи същото и с титлата в лека категория. Ето какво още каза Джордж пред BT Sport:

Изкушаващо е и аз не спирам да тренирам. В момента е кризата с COVID и при нас не е позволено да тренираш. Аз тренирам здраво и се чувствам във върхова форма. Боецът обаче винаги последен разбира кога неговото време е приключило. Не знам. Имаме нужда от 3 страни, за да направим една битка. Трябва опонент, друг опонент и организацията. Не знам дали организацията ще направят тази битка. 

Избягах на UFC с титлата в полусредна категория, а след това и с тази в средна категория. Те със сигурност не искат да направя същото и с тази в лека категория. Вече съм на 39 години. Не мисля, че мога да се бия в лека категория, без това да повлияе на моето представяне. 

Koй ще победи в бой между Хабиб и Сейнт Пиер ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес