Зареждане

Сейнт Пиер: Ник Диас може да стане шампион в UFC

Сейнт Пиер: Ник Диас може да стане шампион в UFC
Публикувано на: Октомври 9, 2020 в 10:00 ч
Легендарният Джордж Сейнт Пиер вярва, че неговия бивш съперник Ник Диас притежава нужните качества за да е шампион в UFC. В последните седмици се появи информация, че Ник планира да се завърне в октагона. Той дори започна да тренира и да се готви за първа битка от близо 6 години насам. 37-годишния американец се намира в серия от 2 поредни загуби и последната му победа е над Би Джей Пен през 2011 година.

Ник е бивш шампион на Strikeforce и два пъти се провали в шампионски битки в UFC. Диас загуби от Кондит, а след това и от Джордж Сейнт Пиер. Сега 7 години след тяхната битка Джордж твърди, че Ник може да е шампион в най-голямата ММА организaция. Ето какво още сподели "Rush":

Пожелавам всичко добро на Ник Диас. С удоволствие ще го гледам в клетката. Искам и се надявам той да се завърне добър, както беше преди или дори още по-добър. Вярвам, че той може да е шампион в UFC. Той има луд стил. Ник пресира и неговия стил е много, много, много подценяван. 

Обзема те чувство на клаустрофобия, когато се биеш с него. Той си играе с твоя ум. Ник е много добър боец. Мисля, че ще създаде доста проблеми на много бойци. 

Винаги съм казвал, че Ник трябваше да се бие с Тайрън Уудли, когато той беше шампион. Това щеше да е добра битка за феновете и Ник имаше шанс да победи от гледна точка на стиловете. 

В своята последна битка Ник загуби от Андерсън Силва, но победата беше отменена, защото двамата се провалиха на допинг тест.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес