Зареждане

Сергей Павлович ще се завърне в октагона в края на тази година

Сергей Павлович ще се завърне в октагона в края на тази година
Публикувано на: Юли 19, 2024 в 20:00 ч
Топ руският боец, който се състезава в тежка категория на UFC (до 120 кг), Сергей Павлович, ще се завърне в октагона в края на тази година.

Нека си припомним, че в последния си двубой Сергей сподели октагона със сънародника си Александър Волков на турнира на UFC, който се проведе в Саудитска Арабия. Александър спечели с единодушно съдийско решение.

След битката Волков се приближи до Сергей, за да каже думи на подкрепа, но той грубо го отблъсна. Явно Сергей не беше доволен от поражението, което беше второ поредно за него в UFC. Сега той се е оперирал и очаква битка в края на годината:

„Вчера Сергей чрез хирургическа намеса отстрани всички проблеми, които му попречиха да тренира напълно и да се подготви за битка. Рехабилитацията ще отнеме известно време. Следва пълна подготовка. Планираме да се бием в края на годината.“, казаха в официалния телеграм канал на Сергей.

Павлович е на 32 години и с рекорд 18-3 в ММА. Той се би за временната титла през 2023 година, но загуби с нокаут от Том Аспинал.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес