Зареждане

Сергей Харитонов: Радвам се, че Адам Яндиев ме преби

Сергей Харитонов: Радвам се, че Адам Яндиев ме преби
Публикувано на: Декември 1, 2020 в 08:48 ч
Сергей Харитонов не се сърди на Адам Яндиев, който миналия месец го преби в Москва. Двамата бяха заедно на спортно събитие, след което напуснаха и се скараха за дълг.

Адам се нахвърли с удари върху Харитонов и добре го подреди, въпреки че се състезава с две категории по-надолу от своя сънародник.


В резултат на този побой Харитонов влезе в болница със счупен нос и орбитална кост. Сергей не спираше да говори, че няма как да има примирие с Яндиев, но изневиделица няколко дни по-късно двамата се видяха, прегърнаха се и се сдобриха.

Вижте също: Адам Яндиев и Сергей Харитонов се прегърнаха и се сдобриха

Заваляха много критики и обиди към Харитонов, но той смята, че е дал пример на младите.

Ето какво сподели Сергей по темата:

Срещнахме се и си поговорихме. Адам се извини. Въпросът е затворен за мен. Не искам да коментирам това сега. Кой стана инициатор ? Това е излишно. Излишна информация. Не искам да говоря за това сега. Ще бъда честен. Радвам се, че сам попаднах в тази ситуация. Бях в болницата, четях коментарите, слушах какво мислят хората. Много бих искал този конкретен случай да стане примерен за младите хора.

Добре, че съм спортист, имам доста здрава глава. Защото ако на моето място имаше обикновен човек, можеше да завърши по различен начин. И много бих искал да се обърна към младежите. Тренирайте, но в никакъв случай не бъдете агресор на улицата за обикновените цивилни. Радвам се, че Адам в този момент осъзна, че е сгрешил, той се извини. 

И вярвам, че силните хора могат да признаят грешките си, да се извинят, да разберат в какво са сгрешили. Простих на Адам. И нямах намерение да направя нещо, за да го преследвам. Той има деца, семейство, което се тревожи за него. Мисля, че там също са разговаряли с него и са му се карали за тези действия. Говорихме с него. Разговорът ни не беше толкова дълъг, но той разбра всичко и каза, че много съжалява за случилото се. 

Но повтарям: тази ситуация трябва да бъде пример за младите хора. Никой не ме е компенсирал за нищо. Взех решение да се държа така. Защото разбирам, че Адам има страхотен екип около себе си. Аз съм много добър приятел с брат му. Уважавам баща му. Не съм платен и никой не ме е заплашил. 

Говоря смело и открито за това. Аз съм човек, който върви напред и сплашва. Аз съм обикновен човек. Ако съм виновен за нещо, ще се извиня. Спокойно, това не е проблем. Открито ви казвам, че не ми е плащал, за да му простя. Не се считам за губещ. Повтарям, радвам се, че тази ситуация ми се случи. Искам младите спортисти да видят как не трябва да правят.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес