Зареждане

Руски ММА бойци нападнаха Харитонов след сдобряването с Яндиев

Руски ММА бойци нападнаха Харитонов след сдобряването с Яндиев
Публикувано на: Ноември 26, 2020 в 17:00 ч
В последната седмица една случка разтърси ММА обществото в Русия. Боецът на UFC, Адам Яндиев преби Сергей Харитонов в Москва заради дълг от 25 000 долара. Харитонов, който е боец на Bellator твърдял, че Яндиев му дължи парите, а това така и не се доказа.

В резултат на побоя Сергей влезе в болница със счупен нос и орбитална кост. Той беше категоричен, че няма да има примирие с Яндиев, но няколко дни по-късно двамата се срещнаха, говориха и си стиснаха ръцете.

Те дори се прегърнаха, а Харитонов се определи като пример за младите. Не така обаче смятат Александър Шлеменко и бившият ММА боец Олег Тактаров. Ето какво е мнението на двамата за постъпката на Харитонов:

Олег Тактаров: Този гражданин, чието име не искам да назовавам, е срам за всички хора. Хората не трябва да съдят за руснаците по Харитонов. Всъщност, защо ще съдя за руския народ по него? Това е срам. Приятелите му ми пишат сега и те се срамуват от него. 

Няма къде другаде да падне, но вероятно ще падне още по-ниско. Така ли се чувстват бойците в цялата страна? Бойците не са такива. Знам бойци, които ще умрат, но няма да предадат знамето и честта си. 

Ето и какво беше мнението на бившият шампион в Bellator, Александър Шлеменко:

Александър Шлеменко: Ситуацията се развива отдавна, всички я проследихме. И сега виждаме как всичко завърши. Сергей Харитонов е жертва в тази ситуация. Следователно, както казах по-рано, по негова преценка ще бъде как да накажем Адам Яндиев. 

Шокира ме това, че Харитонов каза, че така е пример за младите. Мисля, че това е много лош пример за младите хора. В този пример мнозина могат да видят, че някой може да бъде ударен в лицето, да се извинят и след това всичко е наред. Аз вярвам, че наказанието трябва да бъде съизмеримо с това, което сте направили. Това е моето мнение.

А вашето мнение какво е ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес