Зареждане

Адам Яндиев и Сергей Харитонов се прегърнаха и се сдобриха

Адам Яндиев и Сергей Харитонов се прегърнаха и се сдобриха
Публикувано на: Ноември 26, 2020 в 02:00 ч
ММА бойците Сергей Харитонов и Адам Яндиев съвсем неокчавано се сдобриха. Наскоро Яндиев вкара Харитонов в болница, след като двамата се скараха за дълг, който уж Адам дължал на Сергей. Яндиев успя да счупи носа и орбиталната кост на своя приятел, който в последствие се превръща във враг, за да може пак да си оправят отношенията.

Харитонов, който е боец на Bellator даде пресконференция, на която обясни своето решение. Малко по-късно с Яндиев се видяха, прегърнаха се и решиха да заровят томахавките. Ето какво написа Яндиев в социалните мрежи за конфликта, който завърши с добър край:

Яндиев: Здравейте, приятели, съжалявам, че разочаровахме много от вас и няма да видите продължение на конфликта между мен и Сергей Харитонов. Ние сме хора и правим грешки. Срещнахме се с Харитонов, разбрахме се и приключи нашия конфликт, който продължи 1 месец. Сергей призна грешките си, аз признах своите, ние се извинихме един на друг! 

Според мен това е мъжка постъпка от страна на Сергей. Внимавайте какво говорите и мислете преди да действате. Всевишният ни даде основание да мислим за последствията. Нека Всевишният да ни прости на всички и да ни благослови за добрите дела! 

Ето и какво сподели Харитонов за примирието с Яндиев:

Харитонов: Всички ние имаме право на грешки. Моят треньор казваше, че човек може да получи правото да сгреши веднъж, но не повече. Всички идваме в залата, можем да стоим твърдо в спарингите, но след това сядаме и пием чай. Момчета, ако се случи същото - говорете, говорете, говорете. Трябва да защитите слабите и да бъдете патриоти на вашата страна. 

Направих изводи за себе си от тази ситуация, разговаряхме с Адам като мъж. Трябваше да се говори преди инцидента. Слава Богу, че сме силни и нямаше смъртоносен изход. Сега имам промяна в кариерата. Ръководството на Bellator е развълнувано, но мога да се справя. Взех решението си лично. И мисля, че трябва да е така. Всеки има право на своето мнение.

Не искам никакви наказателни дела и преследвания. Аз съм човек, който отглежда шест деца. Адам - четири. Децата трябва да имат баща. Човек има право на грешки, но не трябва да повтаря грешки. Аз също не съм имунизиран от това. В училище също можех да се скарам някъде. Това беше и в моята практика, аз не съм свят човек. Сега сме узрели и коригирали тези грешки.

Как ще коментирате това неочаквано действие от страна на двамата ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес