Зареждане

Сехудо вярва, че ще измести Хабиб и Джоунс от ранглистата в UFC

Сехудо вярва, че ще измести Хабиб и Джоунс от ранглистата в UFC
Публикувано на: Март 24, 2020 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на UFC, Хенри Сехудо иска да окупира ранглистата в организацията и да стане номер 1. Той ще има трудната задача да измести Джоун Джоунс и Хабиб Нурмагомедов, които са пред него в p4p ранглистата. Сехудо е шампион в категория петел и до преди няколко месеца държеше титлата и в категория муха.

Той я сдаде, защото реши, че най-доброто решение е да остане в горната категория, за да не сваля килограми. Хенри има насрочена битка за май месец и ще брани златото си срещу Хосе Алдо на UFC 250 в Бразилия. Той е златен медалист и сега е насочил вниманието си към първото място. Ето какво сподели той в социалните мрежи за целта си в бъдеще:


Пред мен има двама мъже в p4p ранглистата на UFC. Аз съм тук, за да ви кажа, че с вирус или без вирус, короната ще бъде моя. Джоунс и Хабиб да подвият коляно.

Сехудо е аут от играта от юни месец 2019 година. Той победи Марлон Мораес, за да спечели титлата в категория петел и да стане двоен шампион. Хенри мина през операция и сега тренира сериозно за защитата на пояса на вражеска територия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес