Зареждане

Сехудо към Волкановски: Идвам за главата ти!

Сехудо към Волкановски: Идвам за главата ти!
Публикувано на: Април 22, 2022 в 02:00 ч
Хенри Сехудо е повече от готов за дебют в категория перо.

Бившият двоен шампион на UFC иска да се бие с Александър Волкановски и вярва, че може да му вземе титлата. Златният олимпийски медалист по борба смята, че е направил повече от достатъчно, за да се бие за титлата, въпреки че получава критики.

Наскоро Сехудо обяви, че се завръща в ММА. Той влезе в базата с данни на USADA и 6 месеца трябва да дава чисти проби. Хенри ще може да се бие в края на годината. "Triple C" е с рекорд 16-2 в ММА и е в серия от 6 поредни победи.

Toй е бивш шампион в категория муха и петел в UFC. Хенри сложи край на кариерата си преди 2 години, след като защити титлата в категория петел с победа над Доминик Крус. В интервю за MMA News Сехудо сподели:

„Не ми казвайте, че не съм направил нищо в категория перо, за да се бия с Волкановски. Аз съм олимпийски шампион. Бях най-младият човек в историята, печелил златен олимпийски медал. 

Победих най-великия боец на всички времена, Деметриъс Джонсън. Защитих и двете си титли в UFC. Така че брато, нека просто го направим. Сложи шибания си подпис върху договора. Всичко е просто и ясно. 

Волкановски каза, че иска да се бие в лека категория. Той не се е доказал в тази категория, за да претендира за титлата. Защитих и двата пояса и чак след това се пенсионирах. 

В крайна сметка, човече, идвам за главата му. Готов съм да творя история.“ 

Може ли Сехудо да бие Волкановски ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес