Зареждане

Състезателка на UFC системно пребивала приятелката си

Състезателка на UFC системно пребивала приятелката си
Публикувано на: Февруари 22, 2021 в 00:00 ч
Лили Руис, която е бивша приятелка на Сиара Еубанкс твърди, че системно е била пребивана от състезателката на UFC. Преди няколко дни в акаунта на Еубанкс в социалните мрежи се появи видео, в което тя отново бие своята бивша партньорка. Малко по-късно акаунта на Сиара беше изтрит, но видеото вече се разпространи като пожар.

Руис искала да привлече вниманието на феновете, за да спре агресията от страна на Сиара. След като акаунта на Еубанкс в туитър беше изтрит, тя пусна пост в Инстаграм, в който твърди, че всъщност тя е реалната жертва и е била подлагана на тормоз. Състезателката на UFC в категория петел криела това, защото се страхувала, че никой няма да й повярва.

Еубанкс твърди, че Руис била агресивната и двете били заедно само заради дъщеря им. Сиара води дело срещу Руис и иска да вземе детето при себе си. Като цяло ситуацията е доста объркана и явно съдът ще реши кой е крив и кой прав. Ето видео от побоя от страна на Сиара, както и снимки, на които се виждат синини по тялото на нейната вече бивша приятелка:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес