Зареждане

Съдът в Ирландия взе книжката на Conor McGregor и го глоби

Съдът в Ирландия взе книжката на Conor McGregor и го глоби
Публикувано на: Ноември 28, 2018 в 20:15 ч
Звездата на бойните спортове Conor McGregor прекара повече време в съда, отколкото в клетката тази година. Съдебните проблеми не спират за McGregor, който в началото на годината имаше проблеми с властите в САЩ, след като потроши автобус, защото искаше да се саморазправя с Khabib Nurmagomedov.

Явно проблемите съпътстват Conor и в неговата родина, защото от днес той вече няма книжка. Conor е шофирал със скорост 96км/ч при разрешени 62км/ч близо до своя дом в Дъблин. McGregor се извини в съда и книжката му беше отнета за 6 месеца,  като му наложиха глоба от $1000. Ето какво каза съдията по въпроса:


Високата скорост убива и това прави шофирането с висока скорост опасно. Когато шофирането с висока скорост се обърка, възникват последствия, които са катастрофални и променят живота на хората. Загубили сме много наши сънародници по пътищата, заради шофиране с висока скорост.




В следващите няколко месеца Conor McGregor няма да може да шофира в Ирландия. На 10 декември той застава пред Атлетическата комисия, за да получи още едно наказание, заради поведението си след UFC 229.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес