Зареждане

Ryan Bader: Предвиждах нокаута над Fedor Emelianenko

Ryan Bader: Предвиждах нокаута над Fedor Emelianenko
Публикувано на: Януари 28, 2019 в 00:00 ч
Ryan Bader успя да нокаутира Fedor Emelianenko за 35 секунди в главната битка на Bellator 214. Той спечели турнира на Bellator в тежка категория и стана първия шампион в историята на организацията, който държи две титли едновременно. Bader не крие уважението си към легендарния боец, но споделя, че е предвиждал победата с нокаут:



Предвидих този момент. Може да попитате хората от моят отбор и те ще ви кажат, че се готвихме за този сценарии. Трудно е да видиш десния, който вкарва Fedor. Знаехме, че той ще уважи моята борба и аз ще мога да му вкарам този ляв удар. Ако сте гледали сериите с обратното броене, щяхте да видите, че доста често тренирахме точно тази ситуация. Вкарване на джаб, а след това изтегляне на дистанция след това залъгващо движение и вкарване на ляв удар. Знаех си, че ще се получи. 


Това е един доста силен удар и той падна на земята, а аз си го бях представял много пъти. Нещата станаха така, както ги предвидих. Винаги съм искал да се бия с Fedor. Около него има аура и мистика и той се справи добре в турнира като успя да нокаутира опонентите си в първия рунд. Поздравления за него, защото той взе участие в турнир пълен с убийци и успя да стигне до финала. 


За мен е чест, че той стана част от моята история, а аз част от неговата. Не можете да отнемете нищо от постиженията на Fedor. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес