Зареждане

Roy Nelson: Продължих да се бия, защото рефера каза, че непозволените удари не са били силни

Roy Nelson: Продължих да се бия, защото рефера каза, че непозволените удари не са били силни
Публикувано на: Октомври 13, 2018 в 22:39 ч
Sergei Kharitonov успя да нокаутира Roy Nelson, но му вкара непозволени удари с колена. Nelson споделя, че е бил наранен от тези удари, но е продължил да се бие, защото рефера не му дал друг избор. Roy не бил на 100% готов да продължи след тези удари с колена, но чул разговора между Dan Miragliotta и лекаря и решил да продължи:

Рефера каза на доктора, че ударите с колена не са били толкова силни. Аз му казах, че бях ударен с 2 непозволени удари с колена. Dan Miragliotta каза това на доктора и това е причината поради която реших да продължа да се бия. Започнах да виждам звездички след тези колега и бях разклатен, но после рефера ми каза, че не били толкова силни и си казах "майната му".

Не мога да не призная, че Sergei се справи добре. Аз чух сигнала за последните 10 секунди и просто чаках рунд да свърши. Чаках да свърши рунда за да се възстановя по-добре, но не се случи. Има доста битки за мен в Bellator. Има го Rampage и чух, че Scott иска да се бия с Cheick Kongo. В категорията е и Mitrione и с него имаме недовършена работа. Искам да се пробвам и срещу Fedor, защото имам шанс да стана единствения побеждавал Mirko Cro Cop, Antonio ‘Big Nog’ Rodrigo Nogueira и Fedor, които са легендите в тежка категория.

Какво следва за Nelson според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес