Зареждане

Rory MacDonald: Финалната битка с Douglas Lima e върхът на моята кариера

Rory MacDonald: Финалната битка с Douglas Lima e върхът на моята кариера
Публикувано на: Октомври 25, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в полусредна категория Rory MacDonald ще брани титлата си във финалната битка на турнира в полусредна категория на Bellator. Този уикенд в Кънектикът той ще се бие срещу стар познайник в лицето на Douglas Lima. В началото на миналата година Rory успя да победи с решение в здрава биткa Lima и го свали от трона, но пое доста щети в битката.

Двамата успяха да се справят със своите опоненти и сега отново ще спорят за златото в категорията, както и за 1 милион долара. MacDonald е със статистика 21-5-1 в ММА и има доста големи битки, но за тези този финал е върхът в неговата кариера:


Всичко мина фантастично и се чувствам супер подготвен за битка. Мотивиран съм и съм супер уверен. Много съм благодарен за това, че съм тук. Това най-вероятно е върхът в моята кариера досега и аз искам да отправя послание. Тази битка ще ме заведе до нови висоти. Сега е перфектното време за тази финална среща. 

Бог ме промени и отговори на моите молитви. Това е голяма възможност и съм много благодарен за нея. Вече не съм объркан и имам ясен план и цел. Да, знаех си, че Lima ще стигне до финала. Той се би срещу корави бойци и се справи добре. Радвам се, че стигнахме до тук и сега ще решим всичко в този реванш. 

Ще домнирам и ще отправя послание. Ще приключим тази вражда. Хората винаги съдят за теб по твоето представяне. Ще се представя много добре и всички ще разберат, че съм най-добрия в тази категория. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес