Зареждане

Ронда Раузи: След като напуснах UFC не съм добре дошла на събитията им

Ронда Раузи: След като напуснах UFC не съм добре дошла на събитията им
Публикувано на: Май 27, 2024 в 12:00 ч
Бившата шампионка в категория петел Ронда Раузи заяви, че е била "очернена" от медиите, като посочи тяхната не толкова "доброжелателна природа" като причина да не е посещавала събитие на UFC от последната си поява в промоцията през 2016 г.

Раузи, бивша шампионка в категория петел и първата носителка на злато в дивизията, се отказа от спорта след второ поредно поражение през 2016 г., след блестяща кариера на върха.

Завръщайки се след адска загуба във втория рунд с нокаут от Холи Холм, родената в Ривърсайд Раузи беше начело на UFC 207 през 2016 г., като претърпя смазващо поражение в първия рунд с технически нокаут от бившата шампионка в две дивизии Аманда Нунес.

И откакто през 2018 г. получи признание в Залата на славата, Раузи непрекъснато е свързвана със завръщане в UFC за блокбъстър битка, особено след излизането ѝ от WWE (World Wrestling Entertainment) в края на миналата  година.

Споделяйки как множество мозъчни сътресения и други неврологични проблеми са я принудили да прекрати кариерата си, Раузи изрази недоволството си от медиите, твърдейки, че никога не е била възприемана като най-великия боец на всички времена - а според нея самата тя е такава.

Ронда Раузи отново се прицели в ММА медиите

Освен това Раузи заяви, че решението на медиите да я "очернят" е довело до съответното нейно решение да заобикаля събитията на UFC като посетител.

"Те бяха тези, които го казваха", заяви Ронда Раузи по време на участието си в подкаста High Performance. "Че съм измамница, че съм шушумига, че съм разкрита, че никога не съм била нищо и че просто имам късмет и всички тези неща. И че не съм била милостива или добър губещ. Чувствам се така, сякаш в този момент съм наистина очернена от медиите на ММА и не съм добре дошла обратно, поради което оттогава не съм ходила на бой в UFC, защото съм почти сигурна, че ако вляза в залата, ще ме освиркат. Това е усещането."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес