Зареждане

Robert Whittaker: Говоря с Jon Jones, но все още не сме тренирали заедно

Robert Whittaker: Говоря с Jon Jones, но все още не сме тренирали заедно
Публикувано на: Юли 31, 2019 в 08:00 ч
Преди няколко седмици шампионът в полутежка категория Jon Jones изяви желание да помогне с подготовката на своя колега Robert Whittaker, който ще се бие срещу Israel Adesanya на UFC 243 през октомври. "Bones" влезе в словесна война с Adesanya и няма търпение да му затвори устата, но това скоро няма как да стане. Whittaker е готов да се възползва от офертата, която му предложи Jones, но към момента няма възможност, защото двамата са от различни държави и ги делят сериозни километри разстояние. Robert е възхитен от Jon и споделя, че държат връзка по телефона:


Мисля, че щяхме да тренираме заедно, ако не бяхме на 24 часа път един от друг. Пречи цялото това нещо с дистанцията между нас. Двамата сме в добри отношения. Говорим си с него и мисля, че е готино момче. Сигурен съм, че ще тренираме заедно, но той е в друга държава. 

Да, ние държим връзка по телефона и си говорим. Не сме обсъждали стратегии за Adesanya, а просто коментираме общи тренировки. Пак ще ви кажа, че не сме обсъждали стратегия, защото такива неща не стават по телефона. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес