Зареждане

Резултати от MAX FIGHT 56

Резултати от MAX FIGHT 56
Публикувано на: Октомври 19, 2023 в 22:20 ч
Бойната галавечер MAX FIGHT 56 се провежда в столичната зала Арена Армеец.

На нея специален гост е UFC звездата Конър Макгрегър, който излезе на ринга и поздрави всички зрители.

Вижте също: Конър Макгрегър на ринга в MAX FIGHT 56

В събитието има битки по правилата на бокс, кикбокс и ММА, като главната среща е по бокс за титлата на UBO в полусредната категория.

Александро Амаритей нокаутира Вилиан Комитски с две поредни десни крошета на галавечерта MAX FIGHT 56, като реферът сложи край на срещата в полза на Амаритей след видимо зашеметяване на българския съперник. Битката се проведе по правилата на К-1 с ММА ръкавици и категория до 85 кг.

Оберт Чамасанян спечели с 2-1 съдийски гласа във впечатляващо срещу Олексий Ширяев. Чамасанян демонстрира агресия и успешни атаки в тялото на своя съперник, като успя да отвори аркада над дясното око на Ширяев, което вероятно повлия на решението на съдиите. Битката беше много оспорвана, а победата на Чамасанян бе чрез съдийско решение след невероятно напрегнат трети рунд.

Мартин Иванов постигна убедителна победа в боксов мач срещу Золтан Сабо. В ъгъла на Мартин беше известният професионален боксьор Здравко Попов от Велико Търново. Битката завърши след серия от тежки комбинации, които сломиха Сабо и доведоха до технически нокаут, официално прекратен от рефера и отбора на Сабо.


 
Благой Лачев започна с доминиращо представление в първия рунд срещу Тудор Костенюк, но след успешно захват за гилотина в началото на втория рунд, Костенюк записа обрат и спечели битката. Лачев прояви доминация с борбата си, но беше принуден да се предаде след успешния захват на Костенюк.

Борислав Велев - Рой постигна убедителна победа с ТКО в първия рунд срещу Пабло Мендоа от Никарагуа, запазвайки перфектния си професионален рекорд от 13 победи в 13 мача. В битката, Рой изпращаше съперника си в нокдаун и го обсипваше с удари, привличайки вниманието и похвалите на Конър Макгрегър, който също поздрави Велев след мача.

Йосиф Панов спечели световната титла на UBO срещу французина Саид Месауд след 12 рунда и съдийско решение (116-114, 117-114, 115-113). Българският боксьор доминираше в мача и заслужено спечели титлата, бейки се с висок темпо срещу корав опонент, и беше поздравен от Конър Макгрегър и получи финансов бонус за "най-добрата битка" на галавечерта.


Ето всички резултати от основните битки на MAX FIGHT 56:

  • Йосиф Панов победи Санди Месуд със съдийско решение
  • Борислав Велев победи Пабло Мендоза с ТКО
  • Тудор Костенюк победи Благой Лачев със събмишън
  • Мартин Иванов победи Золтан Сабо с ТКО
  • Оберт Чамасанян победи Олексий Ширяев със съдийско решение
  • Александру Амаритей победи Вилиян Комитски с ТКО

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес