Зареждане

Репортер от 'Господари на ефира' влиза в клетката на SFC 7

Репортер от 'Господари на ефира' влиза в клетката на SFC 7
Публикувано на: Февруари 5, 2019 в 08:59 ч
Репортерът от "Господари на ефира", Владислав Василев изненадващо се включва в редицата от топ бойци, които ще се бият тази събота в бойното шоу SFC 7: Avatars, което ще се проведе в столичната зала "Универсиада" на 9-ти февруари.

Бойната галавечер подкрепя кампанията "Аз съм различен, аз съм боец!" за набиране на средства за иновативен проект с цел внедряване на адаптирана образователна програма в училище насочена към деца с аутизъм. За целта организаторите на SFC предлагат специален ВИП пакет с куверт на стойност 500 лв., който ще постъпи като дарение към кампанията. Ако желаете да се включите, може да го направите на телефон 0888 37 24 15.

Владислав Василев от "Господари на ефира" смело се включва в тази кампания, както и в битките на SFC 7. Той ще се бие по правилника на К-1.

Кой обаче ще е неговият противник?

Самият Влади все още чака да научи името на своя противник и отправя предизвикателство към всички - включително и Конър Макгрегър.

"С нетърпение очаквам да разбера кой ще е моят противник. Но до колкото разбирам май организаторите ще трябва да поканят самия Конър Макгрегър, защото на никой не му стиска да се изправи срещу мен."
 

 
Срещу кого искате да видите Влади в звездния мач - някоя от "жертвите" му в предаването "Господари на ефира" или някоя звезда от шоубизнеса?

Междувременно подготовката за SFC 7: Avatars върви с пълна пара. Днес (5-ти февруари, 2019) е пресконференцията преди събитието, която ще се излъчва пряко в Facebook страницата на MMA.BG от 11:30, а в петък е и официалният кантар.

Междувременно в кампанията се включиха и други бойни атлети, които участват в SFC 7, като шампионката по кикбокс и таекуондо, Албена Ситнилска.
 

 
Билетите за събитието са вече в продажба и могат да се закупят от фитнеси "Флайс", мрежата на Eventim, както и от MMA.BG. Цената на билет е 25 лв.

ВИП маси може да резервирате на 0877 345 933.

Очаквайте всичко най-ново около SFC 7 в сайта на MMA.BG - всичко за бойните спортове.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес