Зареждане

Ренато Мойкано: САЩ може да стане страна от третия свят

Ренато Мойкано: САЩ може да стане страна от третия свят
Публикувано на: Февруари 5, 2024 в 17:00 ч
Ренато Мойкано от UFC записа името си в историята на UFC с това, което може да се счита за най-ексцентричното интервю след мач. Мойкано показа своята бразилска сила не само в октагона, но и след това на микрофона. В неотдавнашния двубой на UFC Vegas 85, Ренато си осигури победа в увлекателен мач срещу Дрю Добър.

В крайна сметка той спечели победата с единодушно съдийско решение. След мача Мойкано привлече вниманието с реч, която бързо стана хит в социалните мрежи. Той сподели изненадваща лична подробност – 62-годишният му баща току-що приветствал ново попълнение в семейството. Ренато сподели, че ще последва примера на баща си и ще забремени отново жена си.

Звездата на UFC изрази визията си за една по-добра Америка, като подчерта необходимостта хората да се придържат към законите и морала.
 
„Баща ми е на 62 години и вчера му се роди бебе. Казвам, че утре, когато се прибера, жена ми ще забременее отново. След като приключа с битките, ще работя като полицай. Искам да бъда част от SWAT екип. Искам да убивам лошите.

 Хората полудяват, затова искам повече деца. Искам хората да ходят на църква и искам хората да спазват шибания закон. В противен случай тази велика страна ще стане страна от третия свят.", сподели Мойкано.

Прав ли е Мойкано ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес