Зареждане

Real Pain Challenge предизвиква истинските ММА бойци в България

Real Pain Challenge предизвиква истинските ММА бойци в България
Публикувано на: Юни 12, 2019 в 20:36 ч
Мениджърът Христо Чапанов и ММА боецът Цветелин Гергинов организират професионално събитие в Ботевград през есента.

Двамата са решили да предизвикат голяма част от изявените ММА бойци в интересен формат под шапката на Real Pain Challenge в модерната "Арена Ботевград".

"Идеята ни дойде спонтанно след като изгледахме няколко ММА галавечери, които се организираха в България. Решихме да направим едно малко по-сериозно събитие, което наистина да прилича на бойна галавечер," сподели Чапанов пред ММА.BG

Двамата организатори споделят мнението, че чуждите бойци, които се канят на галавечери у нас са на много ниско ниво и внимателно подбрани, за да могат българските бойци лесно да записват победи и да се окичват с незаслужени шампионски пояси.
 
 
"Канените състезатели от чужбина идват с ясното съзнание, че ще загубят срещите. Ние обаче ще извикаме състезатели главно от руските републики, които са на високо ниво."

Нашите български състезатели ще трябва да докажат статута си на шампиони и истински състезатели."

Чапанов сподели, че публично ще отправи предизвикателства на изявени ММА бойци да се изправят срещу коравите съперници, които ще дойдат за галавечерта и да докажат статута си на шампиони.

Не е важно колко победи имаш, а срещу кого са


Чапанов е категоричен, че иска заедно със своя съмишленик да направят истинска галавечер без предварително уредени и преценени срещи, а с битки между равностойни противници.

"Като отворим Фейсбука вътре виждам, че е пълно с шампиони, със състезатели - предполагам ще има достатъчно желаещи за участие. При всички положения няма да правим циркове и няма да викаме състезатели с отрицателна статистика.

Ще покажем истинското лице на този спорт. Който иска да е истински шампион по правилата на истинския ММА е добре дошъл да участва на галата и да заяви участие. Ние ще му намерим адекватен противник, за да могат хората да видят красиви срещи - да видят истинското лице на този спорт."
 

Цветелин Гергинов ще бъде един от участниците в двубоите. ММА боецът е родом от Ботевград и ще се радва на подкрепата на своите съграждани. Той ще се бие срещу боец от чужбина, който тепърва ще бъде обявен.

Чапанов сподели, че вече един от чуждите бойци си е набелязал противник от топ състезателите у нас и сам е поискал да се изправи срещу най-добрия и опитен атлет в неговата категория.

Организаторите обещаха скоро да разкрият първите предизвикателства публично.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес