Зареждане

Денислав Хаджиев се готви за RPC при треньора на Конър Макгрегър

Денислав Хаджиев се готви за RPC при треньора на Конър Макгрегър
Публикувано на: Декември 4, 2023 в 14:07 ч
Българският ММА състезател Денислав Хаджиев проведе тренировъчен лагер в Ирландия в клуба на Конър Макгрегър и неговия треньор, Джон Кавана.

Българският боец с прякора "Черната мамба" ще се бие на 23-ти декември в Real Pain Challenge 6.

Благодарение на мениджъра Никола Атанасов, Хаджиев прекара 20 дни в интензивни тренировки в SBG.

"Атмосферата там е уникална," сподели Хаджиев за MMA.BG. "Още с влизането в залата се усеща професионализма и страстта с която всеки работи и тренира.

Нещото което има там, а тук в България го няма е - първо материалната база, второ разнообразието от спаринг партньори, които се раздават на 100% в залата, също и компетенцията на треньорите."


 
Главен треньор на клуба е Джон Кавнаа, който готви няколко UFC боеца и международни състезатели от топ ниво.

"Джон Кавана е невероятен треньор, още на първия спаринг той видя не само слабостите ми в технически план, но и в мисленето и веднага ти казва върху какво и как трябва да работиш. Може би най-силната му треньорска черта е, че той гори в работата си."

Тренировъчният лагер на Денислав в Ирландия беше основна част от подготовката му в предстоящия сблъсък в Real Pain Challenge 6 в Ботевград срещу Делян Георгиев. Двамата ще се срещнат в двубой по правилата на ММА в категория перо.

Според старозагорецът лагерът в SBG му е помогнал основно със спарингите.

"Най-много мисля, че ми помогнаха спарингите с добри и опитни момчета който те карат да дадеш най-доброто от себе си," смята ММА боецът.


 
RPC 6 ще се проведе в "Арена Ботевград" на 23-ти декември и ще включва битки по правилата на кикбокс, ММА и cage boxing. Затова и Хаджиев е убеден, че в бойната галвечер ще има шоу.

"В моята битка очаквам да има от всичко, мисля че ще го приключа, но съм готов и за цял мач.

На феновете мога да кажа да дойдат и да се насладят на истински зрелищни битки."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес