Зареждане

Райън Бейдър: Веласкес щеше да бие Фьодор Емеляненко

Райън Бейдър: Веласкес щеше да бие Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Февруари 2, 2023 в 00:00 ч
Райън Бейдър вярва, че Кейн Веласкес щял да победи Фьодор Емеляненко в битка помежду им.

"Darth" се завръща този уикенд, за да брани титлата си в тежка категория. Той и Емеляненко оглавяват събитието Bellator 290, което ще се проведе в Калифорния. Райън вече има една победа с нокаут на Емеляненко.

Двамата се биха на финала на турнира в тежка категория през 2019 година. В битката им Райън го нокаутира за 35 секунди. Фьодор вече е далеч от най-добрите си години и това ще бъде последната му битка в ММА.

Бейдър вярва, че ако Кейн и Фьодор бяха премерили сили в най-добрите им години, тогава Веласкес щял да надделее.

„Бих казал, че Кейн Веласкес беше най-добрият, когато беше здрав. Единственият проблем е, че Кейн не можа да остане здрав толкова дълго и нямаше резюмето и битките, които Фьодор направи.

Веласкес може да бъде най-добрият в тежка категория за всички времена. Фьодор си изгради резюмето на най-велик в историята. Той не дойде в UFC, но това не отнема нищо от него. 

Емеляненко изгради наследство. Той се би с тези момчета в Япония, победи много от тях. Но ако трябваше да организираш битка в най-добрата им вечер, Фьодор срещу Кейн, аз ще заложа на Кейн. 

Мисля, че Кейн е един от най-добрите за всички времена. Имахме късмета да видим това в много от битките му. Травмите му, това е просто част от спорта, но той беше животно. 

За мен е нещо специално да бъда част от кариерата му не веднъж, а два пъти. Очевидно също има някои предимства.

Аз може да съм единственият човек, който е победил Фьодор два пъти.” каза Бейдър пред MMA Fighting.

Ще успее ли Бейдър да се справи с Емеляненко ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес