Зареждане

Raphael Assuncao твърди, че заради социалните мрежи не получава шанс за титлата

Raphael Assuncao твърди, че заради социалните мрежи не получава шанс за титлата
Публикувано на: Декември 14, 2018 в 00:02 ч
След два месеца Raphael Assuncao ще оглави събитието UFC Fight Night 144, което ще се проведе в Бразилия. Негов опонент ще бъде Marlon Moraes и битката между двамата ще определи следващия претендент за титлата в категория петел. В последните си 12 битки за UFC, Raphael има 11 победи и 1 загуба, която е от шампиона в категорията, но той има и победа над него, въпреки тези победи обаче той не получи шанс за титлата и обвинява за това социалните мрежи:



Има определени причини, които пречат на UFC да ми дадат шанс за титлата и не мисля, че тези причини са сериозни. За тях например е важно, колко последователи имаш в социалните мрежи. Не мисля, че това трябва да определя кой заслужава и кой не заслужава шанс за титлата. Аз не съм толкова известен в социалните мрежи и това е причината да не се бия за титлата. Това не е готино, но така преценява шефа.

Аз съм човек, който е здраво стъпил на земята. Моите последователи са истински и аз комуникирам с тях. Какъв е смисъла да имаш милиони последователи и да не ги познаваш ? Понякога тези последователи дори не са истински и може да си ги купиш. За съжаление обаче това е важно, защото така се продават битките.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес