Зареждане

Randy Couture се прибра у дома след инфаркта

Randy Couture се прибра у дома след инфаркта
Публикувано на: Октомври 27, 2019 в 00:00 ч
Членът на Залата на славата на UFC Randy Couture беше изписан от болницата, в която се възстанояваше. Легендарния шампион претърпя инфаркт след своя тренировка преди няколко дни и веднага отишъл в болницата, където започнали лечение и за щастие той ще се възстанови напълно.

От TMZ причакаха бившия боец на UFC пред болницата и му взеха интервю, което е първото му такова след инфаркта. Ето какво каза Randy пред камерaта на TMZ след инфаркта, който го покоси в сряда:


Очевидно се чувствам много по-добре и днес ме изписаха. Да, това определено е момент, който ти отваря очите за живота. В един момент мислиш, че си недосегаем, но в следващия осъзнаваш, че не е така. Всички бяха много добри към мен и сестрите бяха фантастични. 

Имам гъста кръв и номинално висок холестерол. Започнах да чувствам болка и мислех, че това е заради ребро, но тя не отшумя и разбрах, че нещо не е наред. Да, сам отидох до болницата, която е на няколко пресечки и линейката щеше да се забави повече, отколкото аз. 

Лекарите искат да я давам по-спокойно, но аз мога пак да тренирам. Няма да мога да използвам едната си ръка, защото през нея стигнаха до сърцето ми. Лудост е това, колко е напреднала медицината в днешно време. Връщам се на работа във вторник, защото работим по един филм. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес