Зареждане

Инфаркт покоси Randy Couture

Инфаркт покоси Randy Couture
Публикувано на: Октомври 25, 2019 в 00:00 ч
Членът на Залата на славата на UFC, Randy Couture e претърпял инфаркт в сряда и в момента е в интензивно отделение в болница в Лос Анджелис. Първи за това споделиха от TMZ. Според различни източници той се почувствал зле след тренировка и веднага сам е отишъл в местна болница в Ел Ей, където е бил приет и подложен на лечение. Лекарите са оптимисти за неговото състояние и споделят, че той ще се възстанови напълно.

56-годишният Randy е един от най-големите бойци в историята на смесените бойни изкуства. Той е бивш шампион в тежка и полутежка категория и има големите победи над имена като Chuck Liddell, Tito Ortiz, Vitor Belfort, Mark Coleman и Kevin Randelman. В своята кариера той успя да запише 19 победи и 11 загуби. В своята последна битка Randy загуби с нокаут от Lyoto Machida през 2010 година.

След края на своята кариера той пренесе своите таланти в Холивуд и участва в The Expendables. Към днешна дата той работи като коментатор за организацията PFL. Добрата новина е, че той е разпознал симптомите в зародиш и веднага е потърсил помощ. Couture e една от най-големите легенди в ММА и всички се надяваме той да се оправи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес