Зареждане

Рамзан Кадиров убедил Чимаев да не се оттегля

Рамзан Кадиров убедил Чимаев да не се оттегля
Публикувано на: Март 3, 2021 в 00:00 ч
Рамзан Кадиров, ръководителят на Чеченската република, твърди че е убедил UFC звездата Хамзат Чимаев да не се оттегля от смесените бойни изкуства (ММА).

Чимаев, който е чеченец живеещ в Швеция, е един от най-нашумелите бойци на UFC, но заради коронавирус и последвали здравословни проблеми той дълго време не е стъпвал в клетката.

Вчера той дори сподели, че се оттегля от спорта.

Не след дълго Рамзан Кадиров излезе със свое съобщение, в което твърди, че е говорил с Чимаев и го е убедил да преосмисли решението си."Приятели, сигурно сте чули новината, че Хамзат Чимаев иска да се оттегли от UFC. Не повярвах като го видях и затова му се обадих и говорих с него.

Хамзат каза, че възстановяването от болестта е много бавно и той искал да бъде честен с феновете и не искал да им дава повече надежда. Казах му, че всички чеченци са били натъжени от новината. Припомних му колко млади хора се вдъхновяват от него - милиони фенове в Русия и по света! И ако феновете трябва да чакат за неговото завръщане, ще чакат търпеливо.

По време на нашия разговор Чимаев осъзна колко е важна неговата кариера за всеки чеченец и обеща да направи всяко възмжоно усилие, за да се възстанови възможно най-бързо. В близкото бъдеще той ще дойде в Републиката, където ще премине рехабилитационен курс, ще направи подготвителен лагер и ще започне да тренира. Това значи, че Хамзат не напуска и той ще остане да се бие до края!

Сигурен съм, че Хамзат ще вземе титлата на UFC и ще докаже на света, че е най-добрия. Призовавам феновете да се помолят той да се възстанови бързо."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес