Зареждане

Хамзат Чимаев шокира с оттегляне от ММА

Хамзат Чимаев шокира с оттегляне от ММА
Публикувано на: Март 2, 2021 в 11:40 ч
Хамзат Чимаев реши да се оттегли от ММА. 26-годишния чеченец обяви това решение в социалните мрежи. "Borz" явно е преценил, че не може да се бие на високо ниво, след като прекара COVID-19, но все още не може да се възстанови.

Миналата година той направи фурор в UFC и спечели 3 битки в рамките на 66 дни. Той успя да запише 9-0 в ММА и всички негови победи бяха с приключване.

В социалните мрежи Чимаев показа, че плюе кръв и сподели, че не е лесно да се справиш с тази болест, която още има много неизвестни. Ето какво написа той в социалните мрежи:

Искам да благодаря на всички, които ме подкрепяха в това приключение. Мисля, че приключих. Да, не взех титлата, но това не е най-важното в живота. 

Това може да ви ядоса, но моето тяло и сърце ми казват всичко. Искам да благодаря на моя екип и на UFC. Грижете се за себе си и за семейството, защото това е най-важното. Главното е, че не знам каква е тази болест, но не е лесно да се справиш с нея. 

В момента Чимаев е в Лас Вегас, където Дейна Уайт му е осигурил специалисти, които да се грижат за него. Президента на UFC сподели пред медиите, че Чимаев е ядосан, защото не може да тренира, а иска да се бие постоянно.

Уайт заяви, че Хамзат ще продължи да се бие, но ако вярваме на думите на непобедения чеченец, тогава той е аут от играта.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес