Зареждане

Рамзан Кадиров ще даде подаръци на Дураев и Анкалаев

Рамзан Кадиров ще даде подаръци на Дураев и Анкалаев
Публикувано на: Ноември 2, 2021 в 04:00 ч
Рамзан Кадиров е доволен от изявите на своите сънародници Магомед Анкалаев и Алберт Дураев. Двамата взеха участие в бойната карта на UFC 267, което се проведе миналия уикенд в Абу Даби. Анкалаев и Дураев се представиха много добре и си тръгнаха с победи.

И двамата са бойци от боен клуб Ахмат и са се били при Кадиров, където спечелиха титли. Магомед и Алберт навлязоха в големи серии от победи, а Рамзан изтъкна, че в неговия клуб са най-добрите бойци в света.

Ето какво написа още президента на Чеченската република в социалните мрежи:

Скъпи приятели! Особено ми харесаха изявите на бойците от клуб Ахмат Магомед Анкалаев и Алберт Дураев на бойния турнир UFC 267, проведен в Абу Даби. Момчетата показаха отлична техника и ясно показаха бойните си таланти. Техните изпълнения за пореден път доказаха, боен клуб Ахмат тренира най-добрите бойци, които са готови да разбият най-силните бойци в ММА.

В същото време съм сигурен, че нашите бойци са използвали само част от уменията си. Те са много талантливи и обещаващи спортисти, които имат всички шансове да стигнат до върха. Магомед Анкалаев и Алберт Дураев се отличават с високи морални качества. И двамата бойци непрекъснато работят за своето физическо и духовно усъвършенстване. 

Затова реших отделно да наградя момчетата за приличен резултат на турнира UFC 267. Сигурен съм, че това ще им послужи като допълнителен стимул в бъдещата им спортна кариера.

Не е ясно какво ще им подари Кадиров, но вероятно ще са нови автомобили.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес