Зареждане

Рафаел Ловато оваканти титлата, за да се лекува

Рафаел Ловато оваканти титлата, за да се лекува
Публикувано на: Февруари 11, 2020 в 08:11 ч
Рафаел Ловато реши да оваканти титлата си, за да започне една по-голяма битка, която ще е за неговото здраве. Преди известно време шампиона в средна категория на Bellator сподели, че има каверном в мозъка и слага на пауза ММА. Тогава той не беше сигурен, че това ще доведе до сдаването на титлата, но сега явно е решил, че отсъствието му ще бъде прекалено дълго и той няма как да задръства категорията.

Не е ясно дали Ловато въобще ще се завърне някога в клетката. Шампиона се свързал с организацията и обявил, че сдава титлата, за да може другите да се бият за нея. Ето какво им е споделил Ловато, който миналата година спечели титлата след победа над Мусаси:


Пътешествието ми към титлата в Bellator беше невероятно. Мечтаех да продължа с властването си в категорията, но понякога животът има друг план. Bellator ни оказа голяма подкрепа по време на този труден процес, ситуация, която никога не се е случвала досега в нашия спорт. Знам, че категорията трябва да продължи, докато съм извън играта и желая на всички страхотни битки по пътя към този пояс. Ще работя, за да може да се завърна, ако е възможно. 


Ето какво сподели и Скот Кокър, който е президент на организацията:


Това беше невероятно предизвикателство за Ловато, неговия екип и семейството му. Той е истински войн и не мога да кажа достатъчно за него и за това толкова трудно решение. Неговото здраве е приоритет за нас и ние ще продължим да работим с него в следващите стъпки в кариерата му. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес