Зареждане

Рафаел Асунсао срещу Коди Гарбрандт в края на март

Рафаел Асунсао срещу Коди Гарбрандт в края на март
Публикувано на: Декември 14, 2019 в 08:37 ч
Бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт се завръща в клетката и ще започне нов поход към златото. Той ще се бие срещу Рафаел Асунсао на събитието UFC Fight Night 172, което ще се проведе в края на март в Охайо.

Гарбрандт e с рекорд 11-3 в ММА и се намира в серия от 3 поредни загуби. Той няма победа вече 3 години. Коди спечели титлата в края на 2016 година, но след това я загуби от Ти Джей Дилашоу, който го нокаутира в края на 2017 година. Гарбрандт получи незабавен реванш за пояса срещу своя върл враг и отново падна с нокаут. В началото на тази година Коди се завърна, но отново беше нокаутиран, след като влезе в необмислена размяна на удари с Педро Муньоз.

Асунсао от своя страна е с рекорд 27-7 в ММА и за първи път от много години е в серия от 2 поредни загуби. Той беше в серия от победи в началото на годината и искаше шанс за титлата, но загуби от Марлон Мораес през февруари в Бразилия, а след това през август загуби и от Кори Сандхаген и така плановете се объркаха. Сега двамата ще се опитат да се върнат на победния път, но само един ще го направи.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес